X-Roof en X-Tile completeren Wevolt Energiedak
Javascript is uitgeschakeld

X-Roof en X-Tile completeren Wevolt Energiedak

Geplaatst: 10-03-2022
X-Roof en X-Tile completeren Wevolt Energiedak

Wevolt X-Roof is het schuine dak van de toekomst. Een innovatief glas-glas systeem met een maximaal rendement, dat traditionele dakpannen volledig kan vervangen. Wevolt X-Tile is het innovatieve glas-glas zonnedaksysteem met een strakke uitstraling dat eenvoudig kan worden toegepast tussen keramische dakpannen.

Commercieel directeur van Wienerberger Nederland Miranda Aarnoudse licht toe: “Wij kondigden vorig jaar de samenwerking met Exasun aan, nu gaan we deze verder invullen. Wij zijn een grote speler in dakpannen, met deze producten bieden we aanvullende energieleverende dakoplossingen. Om de gebouwschil te verduurzamen en andere dilemma’s in onze maatschappij aan te pakken is onze ambitie hiermee minstens zo groot te worden. We gaan vol gas geven om dit goed en snel te kunnen doen.”

Esthetisch, veilig, eenvoudig te verwerken en onderhoudsvrij
Zonne-energie is inmiddels de vanzelfsprekende keuze in de hedendaagse bouw met een gunstig effect op de energieprestatie van gebouwen. Het Wevolt Energiedak geeft bewoners dankzij de combinatie van keramische en zonnedakpannen en BIPV panelen het beste van twee werelden: het uiterlijk van een fraai dak en tegelijk de voordelen van zonne-energie. Het Wevolt Energiedak biedt esthetische, veilige, eenvoudig te verwerken en onderhoudsvrije oplossingen. Omdat deze zonne-energie leveren, maar ook vanwege de productie in eigen land met verantwoorde grondstoffen.

Speciaal opgeleid Wevolt Energiedak team
De duurzame materiaalkeuze geeft het Wevolt Energiedak een blijvend hoge output met een zeer lange levensduur. Op de X-Roof en X-Tile krijgt de koper 30 jaar product- en vermogensgarantie. Het speciaal opgeleide Wevolt Energiedak team heeft alle kennis en expertise om voor ieder dak een optimale duurzame dakoplossing te realiseren.

Op wienerberger.nl/wevolt vinden architect, projectontwikkelaar, aannemer, verwerker en particuliere opdrachtgever uitgebreide informatie en inspiratie.

Wienerberger

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
Sluit deze advertentie