Wédéflex is helemaal ‘Thuis op het dak’
Javascript is uitgeschakeld

Wédéflex is helemaal ‘Thuis op het dak’

Geplaatst: 14-10-2019
Wédéflex is helemaal ‘Thuis op het dak’

Daken hebben voor Wédéflex al lang geen geheimen meer. En dat is zo gek niet. Want als leverancier van bitumineuze dakbedekkingen zijn zij al meer dan 40 jaar ‘thuis’ op het dak. De mensen van Wédéflex kennen hun branche echt door en door. Gedurende die vier decennia hebben zij niet alleen een enorme hoeveelheid kennis vergaard -en gedeeld- maar hebben ze ook veel kwalitatieve daksystemen ontwikkeld.

Begin dit jaar vond de Bouwbeurs in Utrecht plaats. Daar werd door Wédéflex het startsein gegeven voor de nieuwe Wédéflex Campagne “Thuis op het Dak”. Geheel in die stijl was de stand letterlijk gebouwd óp een Wédéflex-dak. En die gedurfde stap leverde hen terecht de Bouwbeurs Marketing Award op. "Een geweldige erkenning waar we enorm trots op zijn” aldus Sascha Krijnen, Marketing Manager bij Wédéflex.

Inmiddels, ruim een half jaar na de Bouwbeurs, zijn er al veel meer uitingen te zien in de kenmerkende “Thuis-stijl”. Bijvoorbeeld in het pand aan de Zuid-Willemsvaart in ‘s-Hertogenbosch, maar ook in de (digitale) brievenbus van haar relaties, op beurzen, events en de presentjes van het bedrijf. Want bij een eenmalige stand op de Bouwbeurs wil men het zeker niet laten. Integendeel; het thema ‘Thuis op het Dak’ staat in heel 2019 en 2020 centraal.

“We willen vooral het unieke DNA van onze organisatie belichten. Door twee jaar lang dit thema centraal te stellen, benadrukken we niet alleen onze uitgesproken expertise, maar geven we vooral ook aan hoe belangrijk een zeker thuisgevoel voor iedereen is. Dat geldt wat ons betreft ook als het gaat om samenwerking. Het SAMEN van Wédéflex. Het THUIS bij Wédéflex. Wij ervaren in onze samenwerkingen namelijk altijd een wederzijds respect, begrip, warmte en waardering. Hoe bijzonder is dat! Daarom willen we de verbondenheid die we met onze relaties ervaren ook met u delen. Samen ‘Thuis op het Dak’, zo legt Sascha uit.

In de Wédéflex nieuwsbrief ‘De Redaktie’ is er nu zelfs een rubriek aan gewaagd, met de vraag: “wat is voor u het ultieme thuisgevoel?” De aftrap is al gegeven door de medewerkers zelf. Maar ook relaties worden uitgenodigd hun ultieme thuisgevoel te delen. Kijkt u daarvoor eens op https://www.wedeflex.nl/thuis-op-het-dak-2-2019/.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
Sluit deze advertentie