Voorkom ongevallen; beveilig stekeinden
Javascript is uitgeschakeld

Voorkom ongevallen; beveilig stekeinden

Geplaatst: 30-03-2022
Voorkom ongevallen; beveilig stekeinden

Onbeschermde stekeinden, zowel verticaal als horizontaal vormen een risico op de bouwplaats. Ongevallen kunnen ontstaan door struikelen en/ of vallen in stekeinden. Met als gevolg kleerscheuren, schaafwonden of ernstige verwondingen. Hakron biedt een aantal veiligheidsproducten waarmee dit risico wordt verkleind of voorkomen.

Nevosafe Plus valbeveiligers
De Nevosafe Plus valbeveiligers kenmerken zich door een groot oppervlak van hoge-sterkte-kunststof, wat bedoeld is om de kinetische energie bij een val over een groot oppervlak van het menselijk lichaam te verspreiden. Voorzien van een stalen inzet, die de bescherming biedt tegen het binnendringen in het lichaam van de stalen uiteinden (stekeinden).

Leverbaar in twee basistypes:
¦ Nevosafe Plus 6/20 geschikt voor diameter 6 -20 mm.
¦ Nevosafe Plus 20/36 geschikt voor diameter 20- 36 mm.

Universele valbeveiliger
Als er een rij van stekeinden onafgebroken afgeschermd moet worden, is de Universele valbeveiliger bij uitstek geschikt. De Universele stekeindbeveiliger uit signaalgeel slagvaste kunststof heeft een lengte van 1 meter. Toepasbaar op wapening rond 8 tot en met rond 40 mm. Snelle en eenvoudige montage.

Leverbaar in twee uitvoeringen:
¦ Zonder stalen valplaat: toepasbaar als stootbeveiliging en signaalfunctie.
¦ Met stalen valplaat: toepasbaar als valbeveiliging tot 100 kilo vanaf 3 meter hoogte.

Champignon signaal/beschermdoppen
Hiermee zijn de stekken goed zichtbaar en zijn de scherpe delen afgeschermd. De Champignon signaal-/beschermdoppen zijn bedoeld als visuele markering en lichte stootbescherming. Zij bieden ONVOLDOENDE bescherming tegen lichamelijke verwondingen (vallen e.d.); hiervoor dient de Nevosafe valbeschermer ingezet te worden.

Pile-Safe paalkopbeveiliging
Eenvoudige, herbruikbare en snelle valbeveiliger voor paalkoppen. Voorzien van stalen bodemplaat voor valbescherming. Past om de meest gangbare afmetingen paalkoppen. De Pile-Safe paalkopbeveiliging is leverbaar vanaf eind april.

Meer informatie: www.hakron.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
Sluit deze advertentie