VinSecure ook gegarandeerd voor buitenkozijnen in industriël
Javascript is uitgeschakeld

vinSecure ook gegarandeerd voor buitenkozijnen in industriële look

Geplaatst: 07-06-2021
vinSecure ook gegarandeerd voor buitenkozijnen in industriële look

Sinds 2013 voert Van de Vin ramen en kozijnen de naam vinSecure voor een gegarandeerd veilige bevestiging van balkonhekken en doorvalbeveiligingen aan houten kozijnen. Deze oplossing heeft sindsdien tevens een KOMO certificaat. Anno 2021 is er echter sprake van een sterk gegroeide voorkeur voor milieuvriendelijke en duurzame houten kozijnen, met een moderne industriële look.

Dit houdt in dat er zeer slanke stijlen en kozijndetailleringen in elke gewenste kleur toegepast worden, om bij te dragen tot een harmonieus maar esthetisch strak gevelbeeld. Dit gaf evenwel tegelijkertijd een stevige uitdaging inzake een duurzaam veilige bevestiging van Franse balkonhekken of doorvalstangen. Immers: minder “vlees” om deze goed aan de geprefabriceerde gevelelementen vast te maken.

Maar veiligheid is voor Van de Vin als familiebedrijf een sleutelbegrip en daarom is gekozen voor een nieuw certificeringstraject voor vinSecure conform de zware eisen van BRL 0801 (stootbelasting), NEN 6702 (statische belasting) en BRL 0819 (duurzaamheid op langere termijn). We zijn met vlag en wimpel geslaagd!

Wilt u meer informatie over vinSecure, al dan niet in samenhang met slanke houten kozijnen in een industriële look?

Kijk op https://www.vandevin.nl/onze-oplossingen/diensten of neem contact op via verkoop@vandevin.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
Sluit deze advertentie