Archidat Partners - nieuws - vernieuwde-koraflex-plus-is-de-ideale-loodvervanger
Javascript is uitgeschakeld

Vernieuwde Koraflex Plus is de ideale loodvervanger

Geplaatst: 07-04-2020
Vernieuwde Koraflex Plus is de ideale loodvervanger

De universele loodvervanger Koraflex Plus van Wienerberger zorgt voor een waterdichte aansluiting op kritieke plaatsen van het dak. Koraflex Plus is lichter dan lood en flexibeler dan ooit dankzij de vernieuwde opbouw van het materiaal. Hierdoor is de verwerking heel eenvoudig en fysiek minder belastend.

Koraflex Plus is een duurzame, waterdichte en lekvrije loodvervanger van UV-bestendig polyisobutyleen (PIB), voorzien van aluminium wapeningsgaas dat makkelijk te vormen is. Door de combinatie van het wapeningsgaas met de PIB-laag is Koraflex Plus lichter en dunner dan zijn voorganger. Doordat het aantal lagen materiaal is teruggebracht van vier naar drie is het product ook aantrekkelijker geprijsd.

De vernieuwde loodvervanger heeft een hoge scheurbestendigheid en is gemakkelijk te verwerken op zelfs de diepst gegolfde dakpannen. Voorafgaand aan de plaatsing zijn geen speciale voorbereidingen nodig. De doorlopende en volledig klevende butyllaag zorgt voor een onmiddellijke hechting op het oppervlak. Er zijn dus ook geen kleefstoffen, mortel of mastiek nodig, wat de verwerking heel eenvoudig maakt: snijden, plaatsen, fixeren, platdrukken, aandrukken met het rollertje en klaar. Koraflex Plus is geschikt voor keramiek, beton en metaal in en op buitenmuren, dakkapellen, schoorstenen, lichtkoepels, kilgoten en dakovergangen.

Meer informatie over de Koraflex Plus.

Milieuvriendelijke keuze
Koraflex Plus wordt op rol geleverd in de kleuren rood, grijs en zwart, in de breedtes 30 en 45 cm. De zon krijgt geen kans: het materiaal is zelfs onder rechtstreeks en langdurig zonlicht kleurvast en bestand tegen temperaturen van -40 tot +90 °C. Koraflex Plus bevat geen lood, oplosmiddelen of andere giftige stoffen die het milieu schaden. Wienerberger geeft dertig jaar garantie op het product.

Koraflex

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
Sluit deze advertentie