PCI PowerBoard Waterline, voor gelijkvloerse douche-oplossin
Javascript is uitgeschakeld

PCI PowerBoard Waterline, voor gelijkvloerse douche-oplossingen

Geplaatst: 31-03-2022
PCI PowerBoard Waterline, voor gelijkvloerse douche-oplossingen

De volledig nieuwe productlijn PCI PowerBoard Waterline biedt veelzijdige en absoluut waterdichte douche-oplossingen voor elk type bouwproject in de woning- en industriële bouw. Het nieuwe assortiment bestaat uit drie verschillende systemen met telkens verschillende formaten en uitvoeringen voor een grote verscheidenheid aan individuele eisen. Vaklieden profiteren van de ongecompliceerde, veilige montage, gebruikers van de bijzonder eenvoudige en grondige douchereiniging.

Trapvrije, open en gelijkvloerse douches winnen steeds meer terrein. Ze bieden voldoende vrije ruimte, zijn drempelvrij, comfortabel te gebruiken en gemakkelijk te reinigen. Dit vereist hoogwaardige oplossingen, die even praktisch, functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn – geen eenvoudige opgave voor tegelzetters en sanitairbedrijven.

Voor deze uitdaging heeft PCI het nieuwe assortiment PCI PowerBoard Waterline ontwikkeld, met drie verschillende douche-oplossingen voor de meest uiteenlopende eisen. Alle drie de oplossingen maken een veilige en eenvoudige montage mogelijk dankzij een afdichtingsmanchet dat zonder gereedschap kan worden vastgeklikt, afvoeraansluitingen die aan drie zijden kunnen worden geplaatst, en verwisselbare frames voor de latere fijnafstelling. Ze zijn absoluut waterdicht conform afdichtingsnorm DIN 18534-6, en hebben de algemene bouwinspectie-testcertificaten (abP). Dankzij de volledig verwijderbare stankafsluiter heeft de gebruiker rechtstreeks toegang tot het afvoergedeelte, en kan op die manier de douche gemakkelijk en grondig reinigen.

Het nieuwe assortiment is vanaf nu bij de handel te bestellen in drie uitvoeringen:
• PCI PowerBoard Linea: geprefabriceerde douche-elementen met lijnafwatering, geintegreerde afvoertechniek en verschillende gootafdekkingen
• PCI PowerBoard Point: geprefabriceerde douche-elementen met centrale of decentrale puntafwatering
• PCI PowerBoard Individual: variabele afvoeren met hoogwaardige design-goten, individueel positioneerbaar, maximale vormgevingsmogelijkheden

De nieuwe productlijn PCI PowerBoard Waterline is een aanvulling op het bestaande assortiment PCI PowerBoard voor het vervaardigen van drempelvrije douche-installaties. De geprefabriceerde douche-elementen van de beide systemen PCI PowerBoard Linea en PCI PowerBoard Point zijn voorzien van een geintegreerd afschot, en zijn daarom zonder droogtijd direct belegbaar. De nieuw ontwikkelde, vormvaste XPS-kern is aan beide zijden bedekt met speciale mortel en glasvezelweefsel, en zorgt zodoende voor een nog betere stabiliteit en absolute waterdichtheid. De nieuwe PCI-douche-elementen kunnen zonder extra plamuurlaag met alle tegelformaten worden bekleed.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
Sluit deze advertentie