Nieuwe Kingspan KS1100 AWP QuadCore® geïsoleerde panelen
Javascript is uitgeschakeld

Nieuwe Kingspan KS1100 AWP QuadCore® geïsoleerde panelen

Geplaatst: 15-07-2021
Nieuwe Kingspan KS1100 AWP QuadCore® geïsoleerde panelen

KS1100 AWP omvat het assortiment geïsoleerde gevelpanelen met QuadCore® Technology isolatiekern. Het gevelpaneelsysteem met een werkende breedte van 1100 mm en onzichtbare bevestiging is verkrijgbaar in vijf afzonderlijke profileringen. De panelen kunnen in de lengte of breedte (verticaal of horizontaal) en/of gebogen worden toegepast, afhankelijk van de profilering.

Het Kingspan KS1100 AWP QuadCore® gevelpaneel is uitermate geschikt voor commerciële en industriële gebouwen met een hightech uitstraling waarbij esthetiek en markant voorkomen een belangrijke rol spelen. Dankzij de vijf profileringen en de mogelijkheid om deze te combineren voor verschillende visuele effecten ontstaat een ongeëvenaarde ontwerpvrijheid voor architecten.

Het Kingspan KS1100 AWP QuadCore® gevelpaneel heeft een standaardbreedte van 1100 mm. Dat is tien procent breder dan de standaard PIR geisoleerde gevelpanelen op de markt. Wanneer je met een 1100 mm breed paneel werkt, bedek je met één kraanbeweging meteen tien procent meer geveloppervlakte. Zo bespaar je tegelijkertijd op zowel arbeidskosten – want je ploeg heeft het oppervlak sneller bedekt – als op materieelkosten, aangezien je kranen en andere machines minder lang hoeft te huren. Maar je bespaart ook tijd. Tijd die je kan gebruiken om een extra project in te plannen om meer omzet te realiseren.

KS1100 AWP geisoleerde gevelpanelen bestaan uit een QuadCore® Technology kern met lambdawaarde (warmtegeleidingscoëfficiënt) ? = 0,018 W/mK. Door de lage bijdrage aan de opwarming van de aarde levert de isolatiekern credits voor duurzaamheidscertificeringsystemen zoals BREEAM® op. De QuadCore® isolatiekern is niet schadelijk voor de ozonlaag (zero ODP) en in diverse uitvoeringen leverbaar.

De KS1100 AWP panelen met de QuadCore® Technology kern voldoen aan de Europese brandclassificatie B-s1, d0 conform de EN 13501-1.

Meer informatie: https://www.kingspan.com/blx/nl-be/producten/geisoleerde-dak-en-gevelsystemen/geisoleerde-sandwichpanelen/gevelpanelen/architectonische-gevelpaneel-awp

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
Sluit deze advertentie