Minimale dikte, maximale isolatiewaarde
Javascript is uitgeschakeld

Minimale dikte, maximale isolatiewaarde

Geplaatst: 23-11-2022
Minimale dikte, maximale isolatiewaarde

Met het na-isoleren van een huis is veel te winnen. Je verbetert het label en verhoogt daarmee de waarde van je woning. En naast meer warmte en comfort in de winter zorgt het ook voor een koelere woning in de zomer. De energierekening wordt verlaagd en de CO2-uitstoot beperkt. Een win-win situatie dus.

Een oplossing die de energietransitie haalbaar en betaalbaar houdt
Op weg naar energieneutraliteit is er een steeds grotere focus op het beperken van de energiebehoefte van gebouwen. Hierbij wordt de isolatie van de gebouwschil steeds belangrijker. De isolatie-eisen die gesteld worden aan renovaties zijn hoog. Goede isolatie, een hoge luchtdichtheid en het beperken van koudebruggen zijn daarin de belangrijkste stappen.

In de renovatiemarkt worden momenteel diverse renovatiemogelijkheden toegepast. Zoals een 2nd-skin systeem, waarbij een nieuwe geisoleerde gevel tegen de oude aangebracht is. Ook het plaatsen van een prefab lichtgewicht gevel of plaatsing van zonnepanelen tegen de gevel behoort tot de mogelijkheden.

Een relatief ‘dunne’ oplossing die toch garant staat voor een hoge Rc waarde
Toch zien we nog wel eens dat woningen monumentaal zijn of dat het straatbeeld / gevel behouden moet worden. Ook het ontbreken van een spouw is vaak een issue, waardoor isoleren aan de binnenzijde vaak de enige optie is. Faay heeft de laatste jaren haar na-isolerende voorzetwanden sterk verbeterd. Isoleren aan de binnenzijde, met dunnere materialen die tóch garant staan voor een hoge Rc-waarde.

Direct en makkelijk te verwerken.
Het FAAY W’all-in-One systeem is een dun alles-in-één systeem dat garant staat voor een hoge Rc-waarde. Deze na-isolerende voorzetwand heeft aan één zijde een gipskartonplaat en aan de andere zijde PIR-isolatie voorzien van een dampremmende reflecterende folielaag. foutief aanbrengen behoort daardoor tot het verleden. Dit prefab ‘totaalsysteem’ staat garant voor hoge isolatiewaarden tot wel 5,39 Rc, een gegarandeerde kwaliteit , is makkelijk te verwerken en draagt bij aan een vermindering van faalkosten.

Comfort verzekerd!
Het Wall-in-One® prefab totaalsysteem isoleert uw woning met weinig verlies van m2, verhoogt het gebruikerscomfort en verlaagt het energiegebruik. Een duurzame oplossing: goed voor het milieu én uw portemonnee.

https://www.faay.nl/na-isoleren/

Faay

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Techcomlight
  • PCI Group
  • Duco Ventilation & Sun Control
Sluit deze advertentie