MEDITE SMARTPLY introduceert SMARTPLY SURE STEP
Javascript is uitgeschakeld

MEDITE SMARTPLY introduceert SMARTPLY SURE STEP

Geplaatst: 31-01-2022
MEDITE SMARTPLY introduceert SMARTPLY SURE STEP

MEDITE SMARTPLY introduceert SMARTPLY SURE STEP: de gloednieuwe messing en groef OSB/3-plaat met verbeterde weersbestendigheid, slipweerstand en duurzaamheid. Op die manier biedt de nieuwe plaat een veiliger werkoppervlak voor vaklieden op de bouwplaats.

Weerstand tegen externe invloeden
De innovatieve, lichtgewicht plaat voor vloeren, daken en (dak)terrassen biedt verbeterde prestaties tijdens de constructiefase van projecten. De door UV-uitgeharde, speciale coating – die in-house wordt vervaardigd bij SMARTPLY – is ontworpen om de effecten van het weer en (bouw)voetverkeer te weerstaan. Dit terwijl het risico op uitglijden wordt verminderd, zelfs in natte omstandigheden. De resultaten zijn een verbeterde levensduur en slipweerstand, in alle omstandigheden op de bouwplaats.

"We zijn verheugd om SMARTPLY SURE STEP te introduceren als onderdeel van ons specialistische SMARTPLY-assortiment", vertelt Rebecca Goldsmith, Product Marketing Executive. “We denken voortdurend aan nieuwe manieren waarop onze producten de bouwsector en onze klanten nog beter kunnen ondersteunen. Eén van die aspecten, waar veel interesse in is, is een OSB-plaat die enige weersbestendigheid zou bieden.”

SMARTPLY SURE STEP is vervaardigd in overeenstemming met de EN 300-norm en is een dragende plaat voor gebruik in vochtige omstandigheden. Het is bestand tegen blootstelling aan het weer tot 42 dagen zonder degradatie. Goldsmith: "SMARTPLY SURE STEP is een innovatief, hoogwaardige plaat die een verbeterde bestendigheid biedt en een laag sliprisico meebrengt. Dat draagt bij aan een veiligere toekomst voor op hout gebaseerde gebouwen."

Betrouwbare compagnon
De nieuwe OSB-plaat is bij uitstek geschikt voor toepassing in vloeren, dakbedekking en terrassen, of bij projecten waar weersbestendigheid én slipresistentie van cruciaal belang zijn. De plaat is verkrijgbaar in grote afmetingen. En dankzij de kenmerkende tand- en groefranden kunnen de panelen gemakkelijk op hun plaats schuiven.

Vanwege al deze elementen kan SMARTPLY SURE STEP worden toegepast in tal van sectoren, zoals de modulaire bouw, stalen frame- en houtbouw en tijdelijke fabricage. Het paneel is getest door geaccrediteerde, externe laboratoria, waar de platen een laag slippotentieel bereikten in zowel droge als natte omstandigheden.

Net als de rest van het SMARTPLY OSB-assortiment, wordt SMARTPLY SURE STEP vervaardigd met behulp van geavanceerde harstechnologie die resulteert in een hoogwaardige plaat zonder toegevoegd formaldehyde. Hierdoor kunnen architecten, fabrikanten en aannemers veiligere en gezondere omgevingen creëren. Bovendien is het gebruikte houtmateriaal van de OSB-plaat FSC- en CE-gecertificeerd.

Ga voor meer informatie over SMARTPLY SURE STEP naar: https://mdfosb.com/nl/products/smartply-sure-step

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • TECE Nederland
  • Hakron
  • Halfen
  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
  • Therminon
Sluit deze advertentie