Licht en Warmte uit fraai IR paneel
Javascript is uitgeschakeld

Licht en Warmte uit fraai IR paneel

Geplaatst: 01-04-2019
Licht en Warmte uit fraai IR paneel

Na een heerlijke warme douche is het vaak net even te kil in de badkamer om het weldadige gevoel vast te houden. De temperatuur van de wanden en de lucht temperatuur is in de regel gewoon te laag in de Nederlandse badkamer. De verwarming is te krap bemeten of staat niet aan omdat deze schakelt op de kamerthermostaat in de woonkamer.

Oplossen is lastig
Even een aanvullende verwarming creëren stuit vaak op problemen want hoe sluit je een infrarood paneel aan op het bestaande elektra-net? NAXIS ontwikkelde hiervoor een slimme oplossing : haar NAXIS Heat & Light paneel, dit paneel is eenvoudig aan te sluiten op de stroom aansluiting van de bestaande verlichting. Door de geïntegreerde verlichting kan de lamp eenvoudig vervangen worden door dit fraaie twee-in-één paneel infraroodpaneel, de warme LED verlichting is bovendien nog erg zuinig ook. Het infraroodpaneel wordt via een eigen ruimte thermostaat draadloos aangestuurd en de verlichting separaat ook via een draadloze verbinding, zodat beide totaal onafhankelijk van elkaar functioneren.

Het Heat & Light paneel beschikt uiteraard over alle voordelen van de NAXIS N3 serie:

Plafondmontage
Een ontwerpvoordeel is de plafondmontage. Hiermee ontstaat uiteraard een veel grotere indelingsvrijheid voor architecten en ontwerpers.

Unieke 12 jaar garantie
Infrarood verwarming kent geen bewegende delen of onderhoudsvoorschriften. Onderhoudskosten zijn er dan ook niet. Op de N3-panelen van NAXIS wordt, om de kwaliteit te onderstrepen, een unieke 12 jaar garantie verstrekt.

Meer weten
Wilt u bezien of het Naxis N3 – Heat & Light paneel iets voor uw project kan betekenen, download dan alle specificaties op http://naxis-energy.com/nl/kollektionen/naxis-heat-light/

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
Sluit deze advertentie