Isoleren met dunne materialen zorgt voor ruimtebesparing van
Javascript is uitgeschakeld

Isoleren met dunne materialen zorgt voor ruimtebesparing van 50%

Geplaatst: 22-02-2022
Isoleren met dunne materialen zorgt voor ruimtebesparing van 50%

Met het na-isoleren van een huis is veel te winnen. Je verhoogt niet alleen de waarde van je woning of gebouw: het zorgt bovendien voor meer comfort, in de winter én in de zomer. De energierekening wordt verlaagd en de CO2-uitstoot beperkt. Een typische win-win situatie dus.

Goed isoleren is de komende decennia van essentieel belang voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden, waaronder na-isolatie via de spouw (indien aanwezig). Tevens zijn er systemen die de binnenzijde van de spouwmuur isoleren.

Minimaal ruimteverlies
Niemand wil bij het isoleren van een woning of pand veel ruimte inleveren. Met het W’all-in-One systeem is dat geen issue. Dit systeem bestaat uit dunnere materialen die tóch garant staan voor een hoge Rc-waarde. Dit kant-en-klaar totaalsysteem bestaat uit een isolatie van PIR hardschuim voorzien van een dampremmende reflecterende folielaag met aan één zijde afgewerkt met 9,5 mm gipskarton. Na-isoleren kan nu dus met minimaal ruimteverlies en maximaal rendement. Dit komt doordat PIR al in geringe dikte een hoge isolatiewaarde heeft. Met als extra voordeel: een ruimtebesparing van wel 50%(!) vergeleken met een traditionele voorzetwand op basis van minerale wol.

Dé oplossing bij renovatie, energielabelverbetering en comfortverhoging
Goede isolatie is de beste manier om het energieverbruik in gebouwen terug te dringen. Door goede isolatie toe te passen is er minder verwarming en koeling nodig. Daardoor wordt de CO2-uitstoot beperkt en de energierekening verlaagd.
Een ideaal systeem dus om de bestaande bouw geschikt te maken voor de komende energietransitie!

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
Sluit deze advertentie