HALFEN gaat verder als Leviat
Javascript is uitgeschakeld

HALFEN gaat verder als Leviat

Geplaatst: 11-11-2020
HALFEN gaat verder als Leviat

Leviat, het nieuwe wereldwijde merk voor CRH-bedrijven in de divisie construction accessories, is maandag 9 november gelanceerd. Onder het merk Leviat komen toonaangevende namen, waaronder Ancon, HALFEN, Helifix en Plaka, samen als één wereldwijd bedrijf, waardoor een wereldleider ontstaat op het gebied van verbindings-, bevestigings- en verankeringstechnologie.

Bekende en vertrouwde merkproducten, zoals Ancon dwarskrachtaansluitingen, HALFEN ankerrails en Plaka betonaccessoires, zullen deel uitmaken van Leviat's uitgebreide wereldwijde productportfolio en zullen door Leviat op de markt blijven worden gebracht en ontwikkeld.
Leviat heeft wereldwijd bijna 3.000 medewerkers op 60 locaties. Als één wereldwijd bedrijf biedt Leviat klanten meer technische expertise en middelen, een grotere en flexibelere supply chain en betere, snellere innovatie.

Ga naar Leviat.com voor meer informatie, inclusief de volledige reeks productmerken en internationale contactgegevens.

Mehmet Pekarun, algemeen directeur van Leviat, zei: “Maandag 9 november lanceren we officieel onze nieuwe Leviat-identiteit wereldwijd. Het is een belangrijke ontwikkeling die ons bedrijf verder zal versterken, aangezien we de expertise en middelen van onze bestaande bedrijven voor bouwaccessoires bundelen onder één wereldwijd merk."

“Door samen te werken als één wereldwijd team, zijn we beter uitgerust om onze volledige ontwerp- en productiemiddelen, verspreid over vier continenten, te benutten en ervoor te zorgen dat Leviat nog beter kan inspelen op veranderende klantbehoeften. Door onze technische expertise, marktkennis en onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten te combineren, kan Leviat de lancering van nieuwe, baanbrekende bouwinnovaties versnellen.”

"Wat de toekomstige eisen van onze branche ook mogen zijn, als Leviat zijn we er klaar voor!"

Over Leviat
Leviat, een CRH-bedrijf, is een wereldleider op het gebied van verbindings-, bevestigings-, hijs- en verankeringstechnologie voor de bouwsector. De technische producten en innovatieve bouwoplossingen van Leviat worden gebruikt in verschillende marktsegmenten, van woningen tot infrastructuur, waardoor onze klanten beter, sterker, veiliger en sneller kunnen bouwen. Het bedrijf heeft 3.000 mensen in dienst op 60 locaties in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australazië. Leviat’s reeks vertrouwde productmerken omvatten Ancon, HALFEN, Plaka en Meadow Burke.


Ga voor meer informatie naar www.leviat.com

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
Sluit deze advertentie