FAKRO wint Red Dot Design Award 2016
Javascript is uitgeschakeld

FAKRO wint Red Dot Design Award 2016

Geplaatst: 05-04-2016
FAKRO wint Red Dot Design Award 2016

FAKRO heeft de Red Dot Design Award 2016 gewonnen voor het platdakraam DEF DU6. De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. De award wordt door veel experts ervaren als een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van industrieel design.

Deze editie kent een ongekend aantal ingezonden ontwerpen (5.214) uit 57 landen. De winnende ontwerpen zijn gekozen door een jury van 41 leden (zelfstandige ontwerpers, vooraanstaande professoren en journalisten) in de categorie├źn: product design, designbureaus en design concepten.

Geavanceerd design
Het winnende FAKRO platdakraam DEF met elektrische bediening bevat innovatieve technische oplossingen die gecombineerd zijn met een modern design. Door het minimalistische en strakke ontwerp valt het dakraam op binnen het totale assortiment van FAKRO dakramen. Veel natuurlijk licht, een hoge thermisch isolerende werking, de vooruitstrevende automatische bediening en een geavanceerd design; dit product verandert simpelweg het interieur onder het platte dak.

Trots
De award wordt gezien als de Oscars onder de design awards. FAKRO is daarom erg trots op het ontvangen van deze award. Het bewijst voor het bedrijf uit Nowy Sacz, Polen dat niet alleen het behalen van de hoogste kwaliteit voor producten gewaardeerd wordt, maar ook het esthetisch aspect van haar producten. FAKRO is altijd bezig om baanbrekende producten en oplossingen op het gebied van daglicht te ontwikkelen die gericht zijn op het verbeteren van de functionaliteit en kwaliteit van de leefomgeving. Meer dan honderd engineers werken op de R&D-afdeling en hebben al meer dan 140 patentaanvragen gedaan. 'Wij zijn trots om dit nieuws met iedereen te delen en geloven dat deze award onze theorie bevestigt: de hoogste kwaliteit gecombineerd met een schitterend design brengt het verwachte succes', vertelt Slawomir Gawlik, FAKRO Group Marketing Director.

Meer informatie: www.fakro.nl/platdakramen

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Emco Benelux
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
Sluit deze advertentie