Extra spoelbediening altijd binnen handbereik met TECEflushp
Javascript is uitgeschakeld

Extra spoelbediening altijd binnen handbereik met TECEflushpoint

Geplaatst: 17-08-2022
Extra spoelbediening altijd binnen handbereik met TECEflushpoint

In sommige situaties is naast handmatig of elektronisch spoelen met een wc-bedieningsplaat, een pneumatische bedieningsknop voor spoelen op afstand vereist. Bijvoorbeeld voor ouderen of mindervaliden. Bovendien kan het uit oogpunt van gemak en comfort praktisch zijn om een wc-spoelknop op een andere plaats te hebben, dan ter hoogte van de spoelkast.

TECE introduceert hiervoor de pneumatische wc-bedieningsplaat TECEflushpoint, die flexibel in een straal van 1,7 m rond de spoelkast geïnstalleerd kan worden. In de wand of in de vloer. Eenvoudig als aanvulling op de wc-bedieningsplaat. Dus altijd binnen handbereik, gewoon waar dit het beste past. In de spoelkast is de installatie simpel: met slechts één klik op het afvoerventiel.

Tijdloos design en aangenaam gevoel
Het aantrekkelijke design van de TECEflushpoint is tijdloos zodat het design in alle badkamerstijlen past. Alle componenten zijn optimaal op elkaar afgestemd om te zorgen voor een aangenaam gevoel bij de bediening.

Bespaart op water
Net als bij de wc-bedieningsplaten zijn de TECEflushpoint-bedieningsplaten leverbaar met enkel- en duospoeltechniek. Met duospoeltechniek kan extra water worden bespaard.

Vierkant of rond design
De TECEflushpoint-bedieningsplaten zijn er met vierkante of ronde afdekplaten in de meest gangbare kleuren, namelijk wit, mat chroom en gepolijst chroom.

Ook voor bediening in de vloer
Naast de bedieningsplaten voor in de wand levert TECE een pneumatische spoelbediening geschikt voor montage in de vloer.

Architect@work: stand 139

Meer informatie: https://spotlight.tece.com/nl/teceflushpoint

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Velox
  • Holland Mast
Sluit deze advertentie