End-to-End support voor aannemers, dakdekkers en installateu
Javascript is uitgeschakeld

End-to-End support voor aannemers, dakdekkers en installateurs

Geplaatst: 01-01-2022
End-to-End support voor aannemers, dakdekkers en installateurs

Bij VELUX Commercial vinden we het belangrijk om u als aannemer of installateur te ondersteunen tijdens een commercieel project: van daglichtadvies, productkeuze en technische ondersteuning tot montage en aftersales service.

Ons uitgebreide productaanbod bevat oplossingen van Vitral en JET BIK, evenals VELUX modulaire lichtstraten. We kunnen u een breed assortiment daglichtproducten bieden voor uw volgende project.
Onze expertise, kennis en ondersteuning is ook uitgebreid, waardoor VELUX Commercial uw voorkeurspartner is voor de daglicht- of ventilatieoplossingen die past bij uw specifieke behoeften, of dat nu in een industrieel, openbaar of utiliteitsgebouw is.

Productassortiment lichtstraten
Ons complete assortiment lichtstraten en accessoires bevat het meest robuuste, duurzame en innovatieve productaanbod lichtkoepels, lichtstraten en glasdakconstructies uit de professionele markt. In combinatie met onze uitgebreide service, zorgen onze oplossingen voor de juiste daglichtoplossing voor uw project.

Ondersteuning bij uw ontwerp
Met onze uitgebreide ontwerptools, waaronder de VELUX Daylight Visualizer, en de beschikbare BIM-objecten kunt u de oplossingen optimaal integreren in uw project, met naleving en productspecificatie als resultaat.

Planning en levering
We weten hoe belangrijk een goede planning is en hoe een wijziging of vertraging in uw schema een domino-effect kan hebben op de uitvoering van het werk. Als u bij ons een bestelling plaatst, geven we u doorlooptijden en leveringsdata zodat u de montage nauwkeurig kunt plannen en monitoren.

Ondersteuning bij de montage
We bieden u en uw teams ondersteuning bij de montage van al onze oplossingen, zowel op locatie of elders. Montagehandleidingen en video’s zijn beschikbaar evenals training op locatie. Voor bepaalde oplossingen hebben we onze eigen montageteams, die ter plekke met u samenwerken om de producten te monteren en ervoor te zorgen dat uw daglichtproducten veilig en conform de hoogste normen wordt gemonteerd.

End-to-end support
Bekijk onze video end-to-end support voor aannemers en installateurs.

https://commercial.velux.nl/service-en-onderhoud/end-to-end-support

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
Sluit deze advertentie