Emco entreematten sieren iconisch Sluishuis
Javascript is uitgeschakeld

Emco entreematten sieren iconisch Sluishuis

Geplaatst: 01-12-2022
Emco entreematten sieren iconisch Sluishuis

Emco heeft voor de entrees van het iconische Sluishuis te Amsterdam de stijlvolle entreemat Diplomaat Premium Large geleverd. Bijzonder aan deze entreemat zijn de 44 mm brede profielen waardoor een extra ruimtelijk effect ontstaat. Daarnaast zijn de inlagen geen standaard tapijtstroken maar Premium-inlagen in het fraaie dessin CARE. Bovendien zijn de zwart geanodiseerde profielen verre van gewoon en zorgen voor een fraaie uitstraling.

De bijzondere combinatie van zwarte profielen en grijze inlagen geven de entrees een chique uitstraling die past bij het ontwerp en de allure van het gebouw.

Het iconische Sluishuis is ontworpen door de wereldberoemde architect Bjarke Ingels in samenwerking met Barcode Architects uit Rotterdam. Het ontwerp is markant, spraakmakend en betekent wonen met allure. Door de mooie ligging aan het water ervaart men alle rust. Toch is het bruisende hart van Amsterdam dichtbij.

Exclusief van emco: Premium inlagen
De Premium-collectie omvat geen gewone tapijtstroken met standaard kleuren. Verre van dat. Bij de Premium-collectie kunt u kiezen uit 11 hoogwaardige kwaliteiten, 60 kleuren en exclusieve dessins, waaronder de nieuwe uni en vintage look. Zo zijn eenvoudig individuele ontwerpen te maken. Bovendien creëert u met emco het verschil met de geanodiseerde aluminium profielen. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar, waaronder het populaire zwart.

Ook duurzaam/BREEAM
In het kader van duurzaamheid zijn verschillende inlagen leverbaar van gerecycleerde garens! Daarnaast zijn de aluminium profielen recyclebaar. Aluminium entreematten hoeven niet op de ondervloer verlijmd te worden, dus dragen bij aan de verlaging van de uitstoot van voc’s. Tot slot: met de aluminium entreematten kunnen in het kader van BREEAM punten worden verdiend.

Emco is een fabrikant die meedenkt en bijzondere oplossingen aandraagt. Geen standaard, maar design en maatwerk. Met een kwaliteit die aansluit bij de strategie om een duurzaam gebouw te realiseren.

https://www.emco-bau.com/nl/

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
Sluit deze advertentie