Duurzame emco entreematten bij Amare
Javascript is uitgeschakeld

Duurzame emco entreematten bij Amare

Geplaatst: 28-04-2022
Duurzame emco entreematten bij Amare

Amare aan het Spuiplein is het nieuwe bruisende en culturele hart van Den Haag. Het opvallende gebouw is het nieuwe onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium. Jo Coenen Architects en NOAHH architecten hebben voor de hoofdentrees de meest effectieve entreematten voorgeschreven: de emco 3-zonereiniging. Dit onderstreepte alle wensen m.b.t. duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit.

Duurzaamheid
De duurzaamheidsambitie van Amare was BREEAM-NL Excellent. Hiervoor is een zogenaamd bespoke-traject doorlopen, omdat het niet standaard is om een gebouw met theaterfuncties BREEAM te certificeren. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan het energie- en waterverbruik, materialisatie, welzijn van de gebruikers en de omgeving.

Effectief en duurzaam: emco 3-zonereiniging
Voor de beide hoofdentrees (tourniquets) heeft emco het duurzame 3-zonereinigingssysteem geleverd. Het emco 3-zonereinigingssysteem combineert verschillende type entreematten en biedt voor ieder type vuil een effectieve en duurzame oplossing. Zo wordt nauwelijks vuil en vocht naar binnen gelopen en aanzienlijk bespaart op schoonmaakkosten van aangrenzende vloeren.

In de tourniquets (zone 1) is de emco Marschall 522 s/G geplaatst, in de zone achter de tourniquet (zone 2) de emco Marschall 522 s/R en daar achter de Maximus schoonloopzone (zone 3). Voor de artiesteningang en de ingang van het restaurant is de entreemat emco Marschall 522 s/R geleverd.

emco is een fabrikant die meedenkt en bijzondere oplossingen aandraagt. Geen standaard, maar design en maatwerk. Met een hoge kwaliteit die aansluit bij de strategie om een duurzaam gebouw te realiseren.

www.emco-bau.com

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
Sluit deze advertentie