Dakbedekking met FM Approval van FM Global
Javascript is uitgeschakeld

Dakbedekking met FM Approval van FM Global

Geplaatst: 10-10-2022
Dakbedekking met FM Approval van FM Global

Dakbedekking voorzien van het FM Approval certificaat, voldoet aan de meest strenge eisen gesteld door FM Global. De geteste dakbedekking wordt hierbij uitvoerig getest op aspecten zoals brandveiligheid, windbestendigheid en mechanische eigenschappen.

Aan RESITRIX® MB, een kwalitatieve hoogwaardige EPDM dakbedekking, is het FM Approval toegekend. Hiermee voldoet deze EPDM dakbedekking aan de meest strenge eisen, gesteld door FM Global.

Het FM Approval is een van oorsprong Amerikaanse certificering en wordt afgegeven door de verzekeringsmaatschappij FM Global. Wereldwijd staat FM Global bekend als een autoriteit op het gebied van schadepreventie. Eén van de uitgangspunten is dan ook risicopreventie. Zodra een product voldoet aan de normen van FM Global, dan kan gesteld worden dat het product garant staat voor kwaliteit. Een zeer hoge kwaliteit, met een minimaal risico.

Door de hoge eisen die FM Global aan de producttesten stelt, overstijgen deze de eisen van menig nationaal instituut.
Hoewel vanuit Europese regelgeving is FM Approval geen vereiste is, wordt er wel terecht veel waarde aan het keurmerk gehecht en zijn er opdrachtgevers die een FM Approval op hun projecten verplicht stellen.

Unieke EPDM dakbedekking
RESITRIX® biedt met haar EPDM dakbanen een kwalitatief hoogwaardige EPDM dakbedekking. RESITRIX® EPDM dakbedekking verenigt hierbij de uitstekende materiaaleigenschappen van EPDM met de bewezen voordelen van hoogpolymeer SBS tot een zeer flexibele, éénlaagse EPDM dakbaan.

De unieke producten van RESITRIX® bieden een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige EPDM dakbedekking, geschikt voor zowel nieuwbouw en renovatie. Niet voor niets zijn wereldwijd al vele miljoenen m2`s verwerkt.

Meer informatie: https://www.resitrix.com/nl/epdm-afdichtingsbanen/resitrix-mb/

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
Sluit deze advertentie