Contour: het nieuwe RVS designbeslag van Reynaers
Javascript is uitgeschakeld

Contour: het nieuwe RVS designbeslag van Reynaers

Geplaatst: 19-05-2020
Contour: het nieuwe RVS designbeslag van Reynaers

Stijl, kwaliteit en bedieningsgemak komen samen in Contour, het nieuwe designbeslag van Reynaers. Contour is een strakke en slanke beslaglijn gemaakt van RVS, geschikt voor ramen, deuren en (hef)schuifdeuren. Creëer met Contour één uniforme uitstraling voor alle ramen en deuren.

Steeds meer architecten en huiseigenaren kiezen voor een tijdloze, strakke uitstraling. Zij gebruiken daarom bij voorkeur pure en duurzame materialen om het ontwerp van hun woning compleet te maken. De nieuwe exclusieve hang- en sluitwerklijn Contour past daar uitstekend bij. Bij nieuwbouw zorgt Contour voor een moderne, strakke uitstraling en bij renovaties voor een stijlvol contrast.

Contour is een complete beslaglijn, geschikt voor ramen, deuren en (hef)schuifdeuren. Iets dat bij veel andere beslaglijnen niet mogelijk is. Creëer één uniforme uitstraling voor al uw ramen en deuren. Het is zelfs mogelijk om Contour te gebruiken op houten binnendeuren.

De geveerde, universele krukken zijn zowel links- als rechtsdraaiend te gebruiken. Er is vanzelfsprekend een inbraakwerende uitvoering beschikbaar en ook kerntrekbeveiliging is mogelijk.

Open ramen en deuren met Contour
Gebruik Contour op slanke aluminium SL 38 of meer robuuste Masterline 8 ramen en deuren. Of open moeiteloos een aluminium CP130 of CP155 schuifdeur met Contour.
Kortom: Open met het nieuwe RVS designbeslag Contour ramen en deuren en creëer één uniforme, exclusieve uitstraling voor iedere woning.

Bekijk de mogelijkheden op https://beslag.reynaers.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
Sluit deze advertentie