BIA Beton op zoek naar nieuwe algemeen directeur
Javascript is uitgeschakeld

BIA Beton op zoek naar nieuwe algemeen directeur

Geplaatst: 19-05-2020
BIA Beton op zoek naar nieuwe algemeen directeur

Beton-Industrie Arts is in 1925 opgericht in Mill en sinds 1935 in handen van de familie Arts. Over de jaren heen is BIA-Beton uitgegroeid tot een toonaangevende producent van betonstenen en blokken. Zusteronderneming BIA-Systeemwanden is actief in de productie van en handel in systeemwanden.

Al met al, een familiebedrijf dat met beide benen op de grond staat en veel waarde hecht aan stabiliteit, loyaliteit en continuïteit.

Dit is terug te zien in korte communicatielijnen, de logistieke kracht van korte levertijden en de drang om samen te innoveren en in te spelen op de veranderende klantbehoeften.

De afgelopen dertig jaar is BIA-Beton geleid door de broers Johan, Jules en Harold Arts. Onlangs hebben zij besloten dat het tijd is om een stapje terug te doen door de dagelijkse leiding van de organisatie uit handen te geven.

BIA-Beton helemaal loslaten doen zij echter niet, want als aandeelhouders blijven zij betrokken bij de strategie en inrichting van de organisatie om de gedachten van het familiebedrijf te continueren.

Voor de dagelijkse leiding zijn de gebroeders Arts op zoek naar een algemeen directeur die samen met de familie de organisatie van BIA-Beton en BIA-Systeemwanden wil voortzetten en verder gaat ontwikkelen op een vertrouwde manier die aansluit op de huidige gang van zaken.

Meer informatie over de vacature

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
Sluit deze advertentie