Bespaar tijd met Modula DUO betonconussen
Javascript is uitgeschakeld

Bespaar tijd met Modula DUO betonconussen

Geplaatst: 18-11-2020
Bespaar tijd met Modula DUO betonconussen

De Modula betonconussen van Hakron gebruikt u voor het maken van een centering in waterdicht betonwerk. Nieuwe aanvulling hierop is de Modula DUO voor dunnere wanddiktes. De Duo variant is een product uit één geheel, dit bespaart u tijd en dus arbeidskosten!

Modula DUO met UFO sluitstrip
Voor dunnere betonwanden introduceert Hakron de Modula DUO. Direct op wanddikte aangeleverd bespaart de kostenbewuste betonbouwer op arbeid. Een groot voordeel van de Modula DUO is namelijk dat het een compleet product is, en geen losse delen bevat. Met de optionele (en voorgemonteerde) UFO sluitstrip wordt de waterdichtheid gegarandeerd.

Modula betonconus
Met de Modula betonconus wordt de betonbouwer die staat voor kwaliteit ontzorgt. Voorzien van een KOMO-certificaat op het vezelbeton kunnen alle dekkingen eenvoudig op klantspecificatie worden geproduceerd voor u. De kern van homogeen automatenstaal garandeert het gebruik bij zeer hoge belastingen. De Modula is zowel met als zonder voorgemonteerde UFO-waterkering verkrijgbaar. Aanlevering in voorgemonteerde sets op wandmaat is optioneel mogelijk, dit bespaart veel arbeid op de bouwplaats. De Modula betonconus is toepasbaar in de milieuklassen X0, XC, XD, XS, XF, XA. Standaard is een Betomax-centerpen 15 en dekking 35, 50 en 60 mm. Op aanvraag andere dekkingen mogelijk.

Download voor meer informatie over de Modula betonconussen op www.hakron.nl het Product Informatieblad (PIB).

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Techcomlight
  • PCI Group
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Emco Benelux
  • Derbigum duurzame dakbedekking
Sluit deze advertentie