Partners - emco benelux
Javascript is uitgeschakeld

Emco Benelux

Emco Benelux

Contactgegevens

Baronieweg 12B
5321 JW HEDEL

Tel.:073-5998310
E-mail:bouwtechniek@benelux.emco.de
Web:www.emco-bau.com
Emco is een Duitse fabrikant van duurzame entreematsystemen, schoonloopzones en zwembadroosters. Emco Benelux BV vertegenwoordigt emco en is gespecialiseerd in persoonlijk advies en maatwerk. Daarbij geeft emco een uitstekende service tijdens alle fasen van een project door de vakbekwame binnen- en buitendienstmedewerkers.

Qua assortiment onderscheidt emco zich met duurzame entreematsystemen, 3-zone reinigingssystemen en een fors assortiment schoonloopzones. De schoonloopzones kunnen bovendien als tapijtinlage bij de aluminium profielmatten worden toegepast. Dankzij deze exclusieve toepassing (toevoeging Premium) kan emco kleurrijke en unieke dessins in tapijtinlagen aanbieden, waardoor bijzondere en exclusieve ontwerpen ontstaan. Ook met de geanodiseerde profielen van de entreematsystemen maakt emco het verschil. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar, waaronder het populaire zwart.

Door de vele mogelijkheden kunt u een onderscheidend, duurzaam en stijlvol ontwerp maken dat bijdraagt aan de positieve beleving van de entree. Een entreematsysteem zorgt primair voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van goede vuil- en vochtopname, met als bijkomend voordeel een aanzienlijke verlaging van de schoonmaakkosten van de aangrenzende vloerbedekking. Daarbij is de veiligheid belangrijk uit oogpunt van brandveiligheid en het voorkomen van persoonlijk letsel.
 

Artikelen van Emco Benelux

Duurzame emco entreematten bij Amare

Duurzame emco entreematten bij Amare

Amare aan het Spuiplein is het nieuwe bruisende en culturele hart van Den Haag. Het opvallende gebouw is het nieuwe onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium. Jo Coenen Architects en NOAHH architecten hebben voor de hoofdentrees de meest effectieve entreematten voorgeschreven: de emco 3-zonereiniging. Dit onderstreepte alle wensen m.b.t. duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit.

 

Onze partners

  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
Sluit deze advertentie