Partners - dycore
Javascript is uitgeschakeld

Dycore

Dycore

Contactgegevens

Ambachtsweg 16
4906 CH Oosterhout

Postbus 197
4900 AD Oosterhout

Tel.:+31 162-477626
E-mail:info@dycore.nl
Web:www.dycore.nl
Met een diversiteit aan prefab vloersystemen biedt Dycore complete oplossingen voor uw vloerveld, zowel voor de begane grond als de verdieping. In ons advies nemen wij een proactieve houding aan, waarin wij, naast uw eigen wensen en eisen, rekening houden met de verschillende uitdagingen en mogelijkheden die komen kijken bij de totstandkoming van een vloerveldoplossing, zoals de constructieve eisen, isolatie, milieu, verwerking, productcombinatie, etcetera.

Dycore

Artikelen van Dycore

Hergebruik van kanaalplaatvloeren in sporthal

Hergebruik van kanaalplaatvloeren in sporthal

Het oude provinciale kantoorgebouw Prinsenhof A in Arnhem maakt plaats voor een groener en levendig gebied. Provincie Gelderland kiest voor een duurzame manier van slopen: circulair delven. Hierbij worden de vrijkomende materialen uit een gebouw zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt. Zo ook de kanaalplaatvloeren, die Dycore in 1987 leverde.

Schone, open EPS sparing in ribbenvloeren

Schone, open EPS sparing in ribbenvloeren

Minder afval op de bouwplaats en besparing op arbeidstijd van de installateur; dat zijn de voordelen van schone, open sparingen. Kies voor het uitvoeren van uw Dycore ribbenvloeren met fabrieksmatig aangebrachte schone, open sparingen.

Begane grondvloer woningbouw met overspanning tot 7 meter?

Begane grondvloer woningbouw met overspanning tot 7 meter?

Dit is prima mogelijk met de Dycore ribbenvloer. Dit is een vrijdragende systeemvloer van geprefabriceerde vloerelementen, bestaande uit een dunne betonplaat (de spiegel) en voorzien van ribben in de overspanningsrichting. De onderzijde van de ribbenvloer bestaat uit een voorgevormde EPS plaat, welke dient als isolatiemateriaal.

Rode en blauwe stippen op de breedplaatvloer verhogen veiligheid

Rode en blauwe stippen op de breedplaatvloer verhogen veiligheid

De Dycore breedplaatvloer is standaard voorzien van rode en blauwe stippen. Specifiek voor het veilig hijsen van een element heeft Dycore rode stippen aangebracht. Deze rode stippen bevinden zich altijd in de nabijheid van een tralieligger. De locatie van de rode stippen geeft aan waar in de dichtstbijzijnde bovenknoop van deze tralieligger moet worden aangekoppeld met een hijshaak.

Meterkastblokken van Dycore: Geïsoleerd én luchtdicht

Meterkastblokken van Dycore: Geïsoleerd én luchtdicht

Met een EPS-meterkastblok is de meterkastsparing van de Dycore ribbenvloer direct en eenvoudig geïsoleerd én luchtdicht. Het EPS-blok is aan de onderzijde geheel dicht. Ter plaatse van de uitsparingen zit nog 2 cm EPS, wat eenvoudig door te prikken is.

vorige
1
2
3
volgende
 

Onze partners

  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
Sluit deze advertentie