Partners - de hoop pekso
Javascript is uitgeschakeld

De Hoop Pekso

De Hoop Pekso

Contactgegevens

Duitslandweg 2
4538 BK TERNEUZEN

Postbus 19
4530 AA TERNEUZEN

Tel.:+31 115-680911
E-mail:info@dehoop-pekso.nl
Web:www.dehoop-pekso.nl
De Hoop Pekso is producent en leverancier van een totaalpakket aan ruwbouwproducten: van funderingselement tot en met verdiepingsvloer. Voor elk project zoeken we een passende oplossing. Met het juiste constructie- en productadvies of uitwerking in BIM worden bouwprocessen geoptimaliseerd. Hiermee creëren wij architectonische en constructieve vrijheid en ruimte voor installaties.

De Hoop Pekso

Artikelen van De Hoop Pekso

Superkist, snelle, innovatieve funderingsbekisting

Superkist, snelle, innovatieve funderingsbekisting

Hij is snel en gemakkelijk te plaatsen, licht van gewicht en dus arbovriendelijk. Mede dankzij de slimme trekpennen is hij sterk genoeg om de betondruk te weerstaan. Bij De Hoop Pekso uit Terneuzen hebben ze de ideale balkbekisting ontwikkeld, die ze vervolgens met gevoel voor de bouwpraktijk ‘Superkist’ hebben genoemd. Wat is het, hoe werk je ermee en wat zijn de grootste voordelen?

Circle: snelle woningbouw door stapelen met prefab betoncasco’s

Circle: snelle woningbouw door stapelen met prefab betoncasco’s

Nederland heeft behoefte aan betaalbare, duurzame woningen en daarbij kan een innovatief concept uit de modulebouw goed van pas komen. Circle is een 3D-Betoncasco® van CascoTotaal waarmee diverse soorten gebouwen en gebouwvormen gemaakt kunnen worden. Die voldoen ook nog eens aan de BENG-eisen. De gestandaardiseerde module heeft een binnenafmeting van 9,6 bij 3,6 meter en bestaat grotendeels uit één stuk.

Onzichtbare kracht in metselwerk

Onzichtbare kracht in metselwerk

Met Murfor® Compact introduceren producent Bekaert en leverancier De Hoop Pekso een nieuwe generatie metselwerkwapening. Dankzij een rollengte van 30 meter kan de wapening in lange, doorlopende lengtes op het metselwerk worden gelegd én op exact de juiste lengte(s) worden afgeknipt. Bovendien worden esthetische en constructieve eigenschappen naar een nog hoger niveau getild.

Studio, appartement of gezinswoning uit voorraad leverbaar

Studio, appartement of gezinswoning uit voorraad leverbaar

Het ene na het andere rapport rept over de onmogelijkheid om komende jaren de woningnieuwbouw naar een aantal van 100.000 te tillen, conform de algemeen omarmde opgave van 1 miljoen extra woningen in 10 jaar tijd. Maar wat als die woningen uit voorraad leverbaar zijn? Wat als dit woningen zijn voor zowel starters, senioren als gezinnen?

Slim, snel en circulair bouwen met 3D-modules

Slim, snel en circulair bouwen met 3D-modules

CascoTotaal, een dochteronderneming van De Hoop Terneuzen, ontwikkelt en produceert innovatieve prefab bouwconcepten. Alle oplossingen worden geproduceerd in beton. Hierbij wordt gebruik gemaakt van voor Nederland unieke driedimensionale mallen, waarmee in één stort complete 3D-Betoncasco’s® gerealiseerd kunnen worden.

vorige
1
2
3
volgende
 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
Sluit deze advertentie